Contact

Vul hier je gegevens in en we nemen contact met je op

DeenKoopmans is een groep van specialisten in commercieel vastgoed. Bekijk hier onze specialismen:

Pakket

Quickscan Duurzaam vastgoed

We bekijken de energie en servicelasten per vierkante meter. We vertellen je waar je mogelijkheden om te besparen laat liggen. We laten je zien hoe goed je het doet, in vergelijking met anderen. We bespreken de normen van het Parijse Klimaatakkoord (de gebouwde omgeving energieneutraal) en de afspraken in het Nederlandse Energieakkoord. Kortom: je kunt kiezen voor de zekerheid om toekomstbestendig te worden. Op een rendabele manier.

Hoe werkt dat een Quickscan Duurzaam?

Ons stappenplan:

  • We analyseren de energierekening. Zijn de huidige energieprijzen marktconform en is het contractuele vermogen goed ingeregeld? Hoe is de energie-inkoopstrategie?
  • We analyseren het energieverbruik. Onnodig energieverbruik in de nacht zorgt namelijk voor snelle besparingen. Ruim 70% van de gebouwinstallaties zijn niet goed ingeregeld waardoor onnodig veel energie wordt gebruikt. En hoe verhoudt dit verbruik zich tot vergelijkbare gebouwen?
  • Welke energiewetgeving is van toepassing voor het vastgoed? De overheid legt steeds meer druk op het verlagen van energieverbruik, echter is door de bomen het bos niet altijd meer zichtbaar. EED, energielabel, informatieplicht, wet milieubeheer, energiebewaking -en registratie, welke maatregelen zijn voor het vastgoed van toepassing? En hoe kan ik hier aan voldoen.
  • Wat zijn de servicekosten voor het vastgoed? Zijn de schoonmaak, onderhoud en energiekosten per m2 marktconform?
  • We inventariseren welke financiĆ«le regelingen mogelijk zijn, bijvoorbeeld de bijdrage die de overheid levert aan goede duurzaamheidsplannen: subsidies, fiscaal voordeel.

Met een integrale blik geven wij inzicht in de prestaties van het vastgoed. De volgende stap is het bespreken van de vervolgstappen om het vastgoed toekomstproof te maken.

Benieuwd of we wat voor elkaar kunnen betekenen?

Adviesgesprek aanvragen Ga terug
SONY DSC
mirroring-2374380
Deenkoopmans arrow icon-close icon-plus icon-linkedin